Tidligere innflytting enn tidligere antatt i Smedasundet 1

 

Salget og byggeprosessen for Smedasundet 1 flyter godt. Faktisk såpass godt at antatt overtagelsesdato for kjøperne av leiligheter i byggetrinn 2 og 3 nå er fremskyndet. 

Byggetrinn 1 er utsolgt. I byggetrinn 2 er det kun én ledig leilighet igjen. I byggetrinn 3 er det 13 ledige, mens det i byggetrinn 4 er 23 leiligheter tilgjengelige for kjøp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som bildet over viser, er vi godt i gang med tømmerarbeidet på de to første byggetrinnene. Byggetrinn 1 vil i løpet av høsten være helt tett.

For byggetrinn 3 er det nå oppstart for betongarbeidet. Dermed vil dette bygget snarlig reise seg med sin fulle høyde på hele 6 etasjer.

Fremskyndet med to kvartal

Salget av leilighetene i Smedasundet 1 har gått unna, og når fremdriften av selve byggingsarbeidet går like godt, kan vi med glede informere om at datoene for antatt overtagelse for leilighetene i byggetrinn 2 og 3 nå er fremskyndet:

  • Ny antatt overtagelsesdato for byggetrinn 2: 3. kvartal 2019 (tidligere 4. kvartal 2019)
  • Ny antatt overtagelsesdato for byggetrinn 3: 1. Kvartal 2020 (tidligere 3. kvartal 2020)

Med tilfredsstillende salg kan overtagelsesdato også for trinn 4 bli fremskyndet, til 3. kvartal 2020. Dette er to kvartal tidligere enn tidligere oppgitt dato.

Dette er antatt ferdigstillelsesdatoer med de samme betingelsene som fremkommer i kjøpskontraktene.

Se de ledige leilighetene i Fokkmast – byggetrinn 2

Se de ledige leilighetene i Stormast – byggetrinn 3

Se de ledige leilighetene i Kryssmast – byggetrinn 4

Vi håper alle får en flott avslutning på sommeren. Er det noe du lurer på knyttet til Smedasundet 1, er vi i Odd Hansen klare til å besvare dine spørsmål.

Se også: