Tjøsvollvatnet – moderne, sentralt og landlig


Ingen budrunde. Lite vedlikehold. Bare 11 splitter nye, moderne eneboliger i rekke til fastpris, med flottutsikt og kort gangavstand til Åkrehamn sentrum og AMFI-senteret.

Ved den sørvestlige bredden av Tjøsvollvatnet i Åkrehamn er arbeidet i gang med å klargjøre tomten. Den gamle løa er revet, og opp skal 11 moderne eneboliger med lun og avskjermet beliggenhet i familievennlige omgivelser, uten gjennomgangstrafikk. Eneboligene, tegnet av arkitekt Jan Ove Bjørheim hos arkitektkontoret Helgeland Brekke Helgeland, er moderne tolkninger av tradisjonelle rekkehus, utformet for å gi optimal utsikt og strålende solforhold like ved idylliske Tjøsvollvatnet. Hver av boligene får mellom 118 og 122 kvm boflate over to etasjer, med 3 til 4 soverom, to bad samt stor og åpen stue/kjøkkenløsning med utsikt over Tjøsvollvatnet. Utvendig blir det egen parkeringsplass i garasje eller carport, hvor det også legges til rette for lading av elbil.

Sentralt, landlig og naturlig 

Flytter du inn i en av de nøkkelferdige boligene ved Tjøsvollvatnet, bygget i den velkjente Odd Hansen-kvaliteten, bor du kun et godt steinkast fra AMFI-senteret. Kjøpesenteret byr på et variert utvalg av nesten 30 butikker innen ulike næringer, som frisørsalonger, dagligvarebutikker, bank, sport og spisesteder. Kaster du steinen enda litt lenger i sørvestlig retning, treffer du Åkrehamn sentrum og alle dets kulturelle og næringsrelaterte tilbud. Området rundt de arkitekttegnede boligene byr samtidig på vakker natur, med gode bade- og fiskemuligheter samt flotte opplyste turstier – optimalt for en aktiv oppvekst i trygge rammer. Og tar du og flokken din syklene fatt, bor dere bare rundt ti minutter med pedaltråkk unna å være strandløver på en av regionens flotteste strender – Åkrasanden.

 

Fordelene med nybygg

Dersom du velger å kjøpe nybygg fra Odd Hansen, som ved Tjøsvollvatnet, får du flere gunstige fordeler sammenlignet med om du går for bruktbolig. Splitter ny bolig fra oss får du til fastpris, uten å måtte delta i stressende og tidkrevende budrunder. Nybygg betyr også 5-års garanti og lavere dokumentavgift enn ved kjøp av bruktbolig. Odd Hansen bygger energieffektive boliger som fører til lave bokostnader for deg som kjøper. Eneboligene ved Tjøsvollvatnet vil dessuten ha royalimpregnert kledning og derfor mindre behov for vedlikehold. Finner og faller du for din favorittbolig tidlig i byggeprosessen, vil du også ha gode muligheter til å sette ditt eget preg på boligen ved å gjøre endringer og tilvalg hos våre svært solide underleverandører.

 

PS! Har du lyst på en smakebit av den flotte utsikten og den fine naturen som omkranser tomten til boligprosjektet Tjøsvollvatnet, kan du nå besøke utsiktspunktet vi har bygget.

 

Se mer om prosjektet og hvilke boliger som er ledige her!

Se også: