Velg leilighet fra listen eller fasadebildet under.

Combi-senteret
Nr Rom Kvm Pris Ledig fra
 • Kontakt meg

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du kan også navigere ved hjelp av piltastene på tastaturet

 • Kontakt meg

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Combi-senteret er et næringsbygg på cirka 10.000 kvm beliggende sentralt på Raglamyr i Haugesund. Bygget er et kombinasjonsbygg med bl.a. butikker, kontorer og treningssenter. Eiendommen er god synlig på en av de høyeste beliggenhetene i området, enkel adkomst og ikke minst gode parkeringsmuligheter for både ansatte og besøkende.

 

Eiendommen er for tiden tilnærmet fullt utleid. Med 18 forskjellige leietakere så har senteret en høy og variert aktivitet som tiltrekker seg mange besøkende.

Etter at dagens eier, Sentrum Eiendom AS, kom inn på eiersiden i for første gang i 2011 så har eiendommen blitt videreutviklet betraktelig. Det er blant annet installert nytt ventilasjonsanlegg i store deler av bygget, brannvarslingsanlegget er skiftet ut i sin helhet og ikke minst er store deler av arealene pusset opp innvendig. Vi legger stor vekt på å tilpasse og utvikle arealene iht våre leietakere sine behov, og der det er naturlig kan vi bygge opp arealer helt fra bunnen.

Det er også konkrete planer om å oppgradere byggets fasader, slik at bygget skal fremstå som helt nytt innen få år.

Selv om eiendommen er tilnærmet fullt utleid per i dag, så anmoder vi deg likevel om å ta kontakt dersom din bedrift ønsker å være i Combi-senteret.

 

 

Kunne du tenkt deg moderne næringslokaler midt i hjerte av Raglamyr?
Ta gjerne kontakt så kan vi avtale en privat visning!

 

Jarle Torvestad

Økonomi- og eiendomssjef

977 33 855

jarle@oddhansen.no

 

Enten du lurer på kjøpsprosess, byggeprosess, finansiering, overtakelse eller verdivurdering av eksisterende bolig, kan vi svare deg på det aller meste. Besøk oss, ring eller send en epost. Kontakt gjerne prosjektleder direkte.

 • Odd Hansen Prosjekt AS

  Odd Hansen Prosjekt AS

  Sundevegen 20
  4250 Kopervik