Combi-senteret

Nøkkelinformasjon

Boligtype
Leilighet
Ledig
6

Kontakt

Jarle Torvestad

Økonomisjef

+47 977 33 855

jarle@oddhansen.no

Combi-senteret er et næringsbygg på cirka 10.000 kvm beliggende sentralt på Raglamyr i Haugesund. Bygget er et kombinasjonsbygg med bl.a. butikker, kontorer og treningssenter. Eiendommen er god synlig på en av de høyeste beliggenhetene i området, enkel adkomst og ikke minst gode parkeringsmuligheter for både ansatte og besøkende.

Eiendommen er for tiden tilnærmet fullt utleid. Med 18 forskjellige leietakere så har senteret en høy og variert aktivitet som tiltrekker seg mange besøkende.

Etter at dagens eier, Sentrum Eiendom AS, kom inn på eiersiden i for første gang i 2011 så har eiendommen blitt videreutviklet betraktelig. Det er blant annet installert nytt ventilasjonsanlegg i store deler av bygget, brannvarslingsanlegget er skiftet ut i sin helhet og ikke minst er store deler av arealene pusset opp innvendig. Vi legger stor vekt på å tilpasse og utvikle arealene iht våre leietakere sine behov, og der det er naturlig kan vi bygge opp arealer helt fra bunnen.

Interessert?

  • Kontakt meg

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Det er også konkrete planer om å oppgradere byggets fasader, slik at bygget skal fremstå som helt nytt innen få år. Selv om eiendommen er tilnærmet fullt utleid per i dag, så anmoder vi deg likevel om å ta kontakt dersom din bedrift ønsker å være i Combi-senteret.

Kunne du tenkt deg moderne næringslokaler midt i hjerte av Raglamyr?
Ta gjerne kontakt så kan vi avtale en privat visning!

Boligvelger

Klikk på ønsket leilighet fra listen eller i bildet under.

Combi-senteret
Nr Rom Kvm Pris