Førreparken

Tilbake til utleieprosjektet

Utleie FP: 5-04

Boligen er solgt

 • BRA
  98
 • Rom
  4
 • Soverom
  3

Døråpner – leie før kjøp

Du trenger verken banke på eller gå i banken for å finne veien til din nye bolig.

Skal du inn på boligmarkedet og kjøpe deg ny bolig, er det i 2020 strenge regler knyttet til egenkapital. Tidligere var kravet at du måtte ha en egenkapital som utgjorde minimum 10 prosent av boligens totale kjøpesum, en prosentandel som nå er steget til 15.

Kommer man rett fra studier, er det for mange svært begrenset hvor mye økonomiske midler man har hatt mulighet til å sette til side. Ulike endringer i familiesituasjonen kan også være en faktor for at man ønsker seg inn på boligmarkedet.

Uansett årsak, livssituasjon, alder, fortid og fremtid er Odd Hansens DØRÅPNER en økonomisk gunstig, fordelaktig og enkel vei til din nye bolig.

Finansieringsløsningen DØRÅPNER senker terskelen og åpner døren til splitter ny bolig for enda flere. Finansieringstilbudet gir rett og slett våre nyboligkunder økt fleksibilitet, og folk i alle livets faser kan nyte godt av fordelsprisen.

Er du i etableringsfasen, kan døråpneren fremskynde boligdrømmen siden fordelsprisen legges opp til å utgjøre 15 prosent egenkapital etter fem år ved forventet markedsutvikling på 2,3 prosent.

Slik fungerer Døråpner:
 1. Lei boligen av oss
 2. Se kjøpsprisen synke måned for måned
 3. Kjøp når du vil eller kan til avtalt fordelspris

Priseksempel ved kjøp av bolig med Døråpner:

Salgspris på bolig:
Kr 2.690.000,-


Leie pr. mnd:
Kr 11.500,-


Etter 5 års leie, avtalt «fordelspris»:
Kr 2.561.824,-

Verdi leilighet*:
Kr 3.016.846,-


Egenkapital (15 %):
Kr 455.021,-

* Verdien forutsetter en prisøkning på 2,3% p.å.

En kan når som helst i leieperioden velge å kjøpe boligen til forhåndsavtalte priser, men det er først etter 5 år en har oppnådd nok prisreduksjon og potensiell verdistigning til å oppnå 15 % egenkapital. Ved kjøp må kunden selv besørge finansiering. Kjøpsretten frafaller dersom leieforhold avsluttes uten at en kjøper boligen. Avtalen forutsetter tilfredsstillende betalingsevne. NB! Endelige vilkår fremkommer av leieavtalen.

Odd Hansen Boligutleie

982 66 260

post@oddhansen.no

Nr Rom Kvm Pris
 • Kontakt meg

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.