Visning på Mykjetunet onsdag 14. november kl 1630

Se nye Mykjetunet – nytt salg forrige uke!

Vi i Odd Hansen har gleden av å invitere deg på visning av Mykjetunet onsdag 14. november kl. 16.30. Her vil du få se og oppleve en splitter ny og innredet visningsbolig – et høyst realistisk bilde på hva de 20 innholdsrike boligene våre på attraktive Vormedal har å by på.

Rasker du på og blir én av de tre første som signerer kjøpskontrakt for bolig på Mykjetunet før jul, vanker det en finfin bonus med på kjøpet: en møbelpakke til en verdi av hele kr 50.000.

NB. Etter to nye salg er det kun ÈN møbelpakke igjen! 

 

Finansiering

For kjøp av bolig på Mykjetunet kan vi tilby flere ulike finansieringsløsninger, som husbankfinansiering og vårt eget finansieringstilbud «Døråpner», som i hovedtrekk går ut på at du leier din foretrukne bolig før du kjøper den. Alle eneboligene har også fått husbankfinansiering fra 2.033,-/mnd (etter skattefradrag og 5 års avdragsfrihet).

Er du usikker på om du får solgt din nåværende bolig? Odd Hansen kan tilby salgsgaranti når du kjøper ny bolig av oss. I forbindelse med kontraktsinngåelse kan du avtale å inkludere salgsgaranti i kjøpekontrakten.

Vi forutsetter at boligen legges ut for salg 3 måneder før overtagelse og iht. meglers verdivurdering. En salgsgaranti vil dekke rentene på det huslånet du har i dag, inntil kr 10.000,-/mnd. i inntil 12 måneder.

 

Snart innflyttningsklare

Boligene, bare et steinkast unna vakre Karmsundet, er delt inn i tre byggetrinn – A, B og C. Vi er allerede godt i gang med byggingen, og med dagens fremdrift estimeres overtagelse av boligene i rekke A og C i løpet av 1. kvartal 2019, og boligene i rekke B i løpet av 2. kvartal 2019.

 

Veibeskrivelse til Mykjetunet på Vormedal:
Fra Karmsund: Kjør Vormedalsvegen til Vormedal og til du får Vormedal Grendahus og Kiwi Vormedal på venstre side. Fortsett rett frem på Snikvegen og kjør ca 200 m. Ta til høyre i Krossnesvegen og kjør 150m. Mykjetunet ligger på venstre side.

Vi kan opplyse om at 10 av de 20 innholdsrike boligene allerede er solgt.

 

Har du spørsmål, ta kontakt. Håper vi sees!

Hilde Fredriksen
Salgsleder enebolig / prosjektselger

+47 9412 50 565
hilde@oddhansen.no

Se også:

Odd Hansen Prosjekt AS

Odd Hansen

Sundvegen 20
4250 Kopervik

Del på e-post
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.